TÖIHIN LIVE-KAMERAAN?

Oletko sanavalmis pilkettä silmäkulmassa omaava aikuinen nainen, mies, tai yhdessä Livekameraan halajava pari?

Nyt Sinulla on loistava tilaisuus huomattaviin tienesteihin vakituisena työntekijänä tai osa-aikaiseen työsuhteeseen esimerkiksi opiskelun ohessa live-kamerapalvelussamme. Keskustelet mielenkiintoisista tai asiakkaan mieleisistä asioista turvallisesti anonyymisti vain netin välityksellä, kameran kera tai ilman. Voit työskennellä kotonasi tai haluamassasi paikassa. Työajat ja määrän voit valita itse. Tarvitset vain internet-yhteyden, webbikameran, reipasta mieltä ja mielikuvitusta.

Palkka määräytyy tehdyn työn perusteella. Aktiivisella toimijalla on mahdollisuus todella hyvään palkkaan. Markkinoimme profiiliasi laajasti niin halutessasi sähköisissä medioissa (TV, laaja näkyvyys internet- ja mobiilipalveluissamme jne.), mutta työtä voit tehdä myös matalalla profiililla anonyymisti "silloin tällöin"-periaatteella.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, soita arkisin klo. 10.00 - 16.00 numeroon (09) 6843 6030 (arkipäivisin klo. 10.00 - 16.00) tai sähköpostitse info@fiamax.fi

Kamerapalvelun tuottaa Fiamax oy

Fiamax Oy on digitaalisten viihdepalveluiden tuotanto- ja markkinointiyhtiö. Jakelemme sisältöä tv-, internet, IVR- ja mobiilikanaviemme kautta kuluttajille. Tuottamamme sisältökonseptit on suunnattu erilaisille kohdennetuille markkinasegmenteille.

TÖIHIN VIIHDELINJOILLE

Oletko sanavalmis ja pilkettä silmäkulmassa omaava huumorintajuinen aikuinen nainen? Nyt Sinulla on loistava tilaisuus huomattaviin lisätienisteihin työn tai opiskelun ohessa puhelin keskustelulinjoilla. Keskustelet mielenkiintoisista tai asiakkaan mieleisistä asioista turvallisesti vain puhelimen välityksellä. Voit työskennellä kotonasi tai haluamassasi paikassa. Työ ajat ja määrän voit valita itse. Tarvitset vain puhelimen, reipasta mieltä ja mielikuvitusta.

Yhteydenotot: helena (at) fiamax.fi